Strandlengja weekend in juni!

De – met meeste stemmen gekozen – data voor het Strandlengja weekend waren 19-21 april. Het bleek echter dat de accommodatie dat weekeind inmiddels door anderen besproken was, wel konden we een ander weekeind kiezen nog voor de zomervakantie. Wat wij als bestuur besloten te doen – voordat weer anderen dit deden – en hebben dat direct vastgelegd op het weekeinde van 14-16 juni 2024.

TOP Ranch in Voorthuizen heeft een nieuw vakantiehuis met 3 stallen en 2 weides aan de Veluwe. Er is plek voor 8 personen op de locatie zelf, maar er zijn ook accommodaties in de buurt waar we naar kunnen uitbreiden. Er kunnen prikweitjes gemaakt worden in de weides.

De kosten voor je verblijf (en dat van je paard uiteraard) zijn €187,50. 

Op zaterdagavond wordt de maaltijd verzorgd door onze voorzitter Nanda, dus kunnen jullie na de mooie rit moe en verzadigd met een glaasje onderuit zakken. Voor de overige kosten van eten/drinken tijdens het weekend maken we een potje.

O, ja fotoalbums en dia’s zijn er niet meer, maar neem (fig.) een speciaal moment mee dat jij en je paard hebben meegemaakt. Onlangs beleefd of al langer geleden. Als doel om:

  • Dit specifieke moment oraal door te geven als verteller, je vertelt je verhaal eventueel tóch ondersteunt met zelfgemaakt ouderwets beeldmateriaal of door een speciaal voorwerp mee te nemen waaraan jouw verhaal kleeft.
  • Of geef jouw moment door via audio- opname, via podcast of een andere soort opname waar we naar kunnen luisteren. 
  • Dan wel deel jouw moment door het audiovisueel: via beeld én geluid te delen op een laptopscherm of anders. 

Reken zaterdagavond op ongeveer 7 á 8 minuten per persoon, het mag korter zijn.

Schrijf je hier in voor het Strandlengja weekend!