Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strandlengja weekend juni 2024

juni 14 - juni 16

Gratis

Dit jaar gaan we naar de TOP Ranch in Voorthuizen, een nieuw huisje met stallen en 2 weides. Er is plek voor 8 personen op de locatie zelf, maar er zijn ook accommodaties in de buurt waar we eventueel naar kunnen uitbreiden als er meer interesse is voor dit weekend. De paarden mogen we stallen op het terrein van de ranch zelf.

Dit nieuw verbouwde huisje met een rieten dak heeft plaats voor maximaal 8 personen. Mochten we met meer zijn, dan is het zeker mogelijk om bij de vakantieparken een huisje extra te huren. Er is een ruime keuken en woonkamer, beiden met houtkacheltje, met comfortabele zitplekken. Voor de muzikanten onder ons is zelfs een piano aanwezig!

Voor de paarden is plek in de weides, en er zijn 6 stallen beschikbaar. Hooi en stro zijn inbegrepen bij het verblijf. De paarden die op de weides blijven ’s nachts moeten een eigen prikweitje meenemen (en eventueel een extra drinkbak).

Op de bovenverdieping zijn 5 slaapkamers en een badkamer met ligbad en aparte douche. Het vakantiehuis wordt verwarmd met centrale verwarming.

Het centrum van Voorthuizen ligt op 1,5 km. Voor wat betreft natuur kom je aan je trekken in het Nationaal Park de Hoge Veluwe,het Roekelse Bos, De Ginkelse Heide en het stuifzandgebied Planken Wambuis. Voor de échte cultuur gangers liggen Paleis Het Loo en het Kröller Möller museum ook dicht in de buurt.

De kosten voor je verblijf (en dat van je paard uiteraard) zijn €187,50. Voor de kosten van het eten tijdens het weekend maken we t.z.t. een potje.

 

Voorwaarden:

  • Jouw plekje is pas bevestigd als we het volledige bedrag van je hebben ontvangen.
  • Je krijgt een formulier toegestuurd met gegevens die je moet invullen.

Annuleren:

  • Kun je alsnog niet mee? Probeer dan jouw plekje door te verkopen aan een ander Strandlengja lid. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, neem dan contact met ons op.
  • Mocht je, door blessures aan jezelf of je paard, op het laatste moment toch niet mee kunnen, dan kunnen wij tot 14 dagen van tevoren samen met je kijken of we je plekje door kunnen verkopen. Omdat we een voorschot hebben gedaan op het huisje kunnen we helaas niet het geld terugstorten. Hiervoor vragen we je om aanspraak te doen op jouw annuleringsverzekering.

Gegevens

Begin:
juni 14
Einde:
juni 16
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,

Organisator

Strandlengja
E-mail
info@strandlengja.nl

Locatie

Voorthuizen