Een activiteit organiseren met Strandlengja

We helpen je graag met het organiseren en faciliteren van een activiteit bij Strandlengja. Of het nu iets kleins is of juist heel ambitieus, we gaan er samen voor zorgen dat jij en de leden van Strandlengja een leuke dag hebben!

Het kan best een uitdaging zijn om een leuk idee uit te bouwen tot een activiteit voor een groep mensen. Wie spreek je aan, wat heb je nodig, waar ga je het doen, wat zijn de kosten?

Wij hebben een leuke en enthousiaste activiteitencommissie die graag met je meedenkt. Zij weten wie ze aan kunnen spreken en hebben een groot netwerk zowel binnen als buiten de vereniging. Dus heb je een buitenbak, zaaltje of iets anders nodig? Zij denken graag met je mee.

Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken, en we sparren graag met je over wat we kunnen gaan doen!

Activiteiten met én zonder paard

Wil je een activiteit met Strandlengja organiseren? De activiteiten die Strandlengja doorgaans organiseert proberen wij zoveel mogelijk te variëren tussen activiteiten met of zonder paard, leuk en/of leerzaam. Uiteraard organiseren we ritten op mooie locaties in onze provincie en ook daarbuiten, maar niet iedereen heeft een trailer of diens paard staat op stal vanwege een blessure.

Daarom proberen we ook activiteiten zoals het maken van frontriemen of sieraden, lezingen van professionals over onderwerpen die met het (IJslandse) paard te maken hebben, of duiken we in het onderzoeken van mest of weidebeheer.

Activiteiten mét paard houden niet alleen ritten in, maar ook lesdagen met instructeurs die normaliter niet in Zuid-Holland werken. Hiervoor zoeken wij geschikte locaties die passen bij het soort les (een longe- of lange lijnen les gaat beter in een rijbak, een tölt of telgang les juist weer op een ovaalbaan), en faciliteren wij in het inschrijven voor en het plannen van de lesdag zelf.

Vaste prik: het Strandlengja weekend

Voor de activiteiten verder van huis proberen wij leuke weekenden te organiseren, waarbij je (met of zonder paard) lekker een weekendje in een huisje, hotel of zelfs tent verblijft en de omgeving gaat verkennen met andere leden. Standaard organiseren wij hét Strandlengja weekend in het begin van oktober, op een mooie locatie waar vooral gezelligheid en plezier met het paard voorop staat.