Rit Broekpolder

Broekpolder

Op 30 april organiseert Carolien een mooie rit in de Broekpolder. Ga je mee? Klik dan op RSVP nu om je in te schrijven! De start is om 11 uur.

Gratis

Linoleumsnijden

Den Hoorn Den Hoorn, Nederland

Let op: de planner zegt "gratis" maar dat is deze workshop niet! We zijn bij Carolien van Dam welkom om, onder begeleiding van Romy en Nanda, linoleum uitsneden te maken van jouw paard en deze te gebruiken om een mooie print op papier of textiel te maken, of een stempel te maken voor een sieraad …

Gratis

Jubileum 20 jaar Strandlengja

Op 19 augustus vieren we het 20-jarig bestaan van onze mooie IJslander-vereniging Strandlengja! We zijn deze dag welkom bij fam. de Bruyn in Woubrugge voor een barbecue, en we gaan die dag nog verder aankleden met leuke dingen. Wat precies, dat hoor je t.z.t. Tot die tijd kun je je in elk geval alvast inschrijven, …

Gratis

Rit Vlietlanden

Op 26 augustus wordt een mooie rit op de Vlietlanden georganiseerd. Ga je mee?

Gratis

Truienrit Madestein

Madestein

In oktober wordt het weer wat kouder, en kunnen de IJslandse truien weer worden opgezocht. Reden voor Carolien om een leuke rit te organiseren in Madestein: de truienrit! Details volgen nog, maar neem die dag in elk geval wel je IJslandse trui of vest mee!

Gratis

Rit Broekpolder

Let op: rit gaat alleen door bij droog weer! Zondag 29 oktober neemt Carolien je mee door de Broekpolder. Verzamelen: 10 uur Vertrek: 10:30 uur Verzamelplaats: op de parkeerplaats bij Die Flardingha Ruiters. Voor meer informatie maakt Carolien tzt een app groep aan.

Gratis