Strandlengja weekend verplaatst naar voorjaar

Voor het Strandlengja weekend ontvangen alle leden eerdaags over de mail een persoonlijke datumplanner via de voorzitter Nanda van Beek. 

Verkiesbare data zijn: 19-21 april of 13-15 september of 27-29 september 2024. 

Zodra de grootste gemene deler van jullie keuze bekend is, kun je inschrijven meer info volgt zie Evenementen. Kijk welk weekend jou het beste uitkomt en geef dit alsjeblieft aan op het dp-formulier. 

Dit jaar gaan we naar de TOP Ranch in Voorthuizen, een nieuw huisje met stallen en 2 weides aan de Veluwe. Er is plek voor 8 personen op de locatie zelf, maar er zijn ook accommodaties in de buurt waar we eventueel naar kunnen uitbreiden. Er kunnen prikweitjes gemaakt worden in de weides.

De kosten voor je verblijf (en dat van je paard uiteraard) zijn €187,50. 

Op zaterdagavond wordt de maaltijd verzorgd door onze voorzitter, dus kunnen jullie na de mooie rit moe en verzadigd met een glaasje onderuit zakken. Voor de overige kosten van eten/drinken tijdens het weekend maken we een potje.

O, ja fotoalbums en dia’s zijn er niet meer, maar neem (fig.) een speciaal moment mee dat jij en je paard hadden. Onlangs beleefd of al langer geleden. Als doel om:

  • Dit specifieke moment oraal door te geven als life verteller, vertel je verhaal eventueel tóch ondersteunt met zelfgemaakt ouderwets beeldmateriaal of door een speciaal voorwerp waaraan jouw verhaal kleeft.

  • Geef het moment door via audio- per podcast of als andere soort opname om dit te laten horen. 
  • Dan wel deel jouw moment door het audiovisueel via beeld en geluid te delen op een laptop scherm of anders. 

Reken zaterdagavond op ongeveer 7 á 8 minuten per persoon, mag korter zijn.