U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Strandlengja weekend 2020

Naam Strandlengja weekend 2020
Locatie Hotel de Cantharel te Apeldoorn
Begindatum 02-10-2020 Einddatum 04-10-2020
Aanvang 15:00 Einde 12:00
Bijzonderheden
Omschrijving

Het heeft iets langer geduurd dan we wilden, maar het is zeker...het Strandlengja weekend gaat ook in 2020 door!


Omdat de locatie en het hotel zelf nog steeds prima bevallen, gaan we ook dit jaar naar hotel de Cantharel in Apeldoorn. Hier verblijven we in mooie twee persoons hotelkamers met bad, en kunnen de paarden in prachtige weitjes verblijven. Bij de stallen kun je je eigen ritten samenstellen met behulp van nummertjes en handige armbandjes, en binnen een paar honderd meter bevind je je al in het bos. Je bent helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt, en kunt zelf groepjes vormen afhankelijk van het soort rit dat je wilt maken. 

De reservering is inclusief ontbijt en diner, en eten voor de paarden. Hooi (en zelfs biks) is aanwezig. Er zijn een aantal kluizen waarin de zadels e.d. gehangen kunnen worden.

Op zondag trakteert Strandlengja op lunch in het restaurant van de Cantharel.

Hotel de Cantharel is ook een wellnesshotel, echter hebben zij vanwege Corona ook een aantal van deze wellness services moeten stopzetten. Zo zijn de spa's en sauna's gesloten. Wel mogen maximaal 10 gasten gebruik maken van het zwembad en de wellnesstuin die vorig jaar gebouwd zijn!

Je deelt met jouw kamergenoot de faciliteiten in de kamers. Mocht je het prettig vinden, dan kun je het bad (dat in de kamer staat) en de douche verdelen voor het weekend. Zorg ervoor dat je met jouw kamergenoot goede afspraken maakt en van elkaar weet wat de ander wel en niet prettig vind. 

De blokhut heeft ook strenge restricties gekregen: slechts 4 man mag binnen zitten, en 4 man buiten. Mogelijk worden deze restricties naar mate van tijd weer versoepeld, maar daarover houden we jullie, zoals altijd, op de hoogte. Eventueel nemen wij zelf extra versnaperingen mee die we met mooi weer op een grasveldje kunnen benutten ;)

Op zaterdag verzorgen wij voor jullie een simpele lunch. Deze kun je tussen de middag bij het hotel komen eten, of je kunt het meenemen voor tijdens een rit. 

De drankjes bij de maaltijd zijn niet inbegrepen bij de prijs, en deze moet je dan ook op je eigen kamer laten boeken en betalen bij vertrek. 

Omdat er slechts een beperkt aantal mensen in de lobby mogen zijn om in te checken willen wij jullie vragen om te wachten tot een bestuurslid iedereen ingecheckt heeft. Daarna krijgen jullie de kaarten voor jullie kamer van ons. 

Hou ook in het hotel netjes 1.5 meter afstand van elkaar en het personeel. Neem desnoods een mondkapje mee als je dat prettiger vind. 

Van der Valk heeft zelf ook een lijst met wat wel en niet mogelijk is in het hotel, en wat zij van de gasten verwachten. Deze lees je hier. (https://www.vandervalkapeldoorn.nl/veilig-en-vertrouwd)

Inschrijfvoorwaarden

Bij verkoudheidsklachten, keelpijn en/of koorts kun je niet mee. Mocht dit kort voor vertrek het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

De kosten van het weekend zijn €165 zonder paard, en €185 met paard.

De inschrijving is pas definitief als 50% als aanbetaling is ontvangen, deze ontvangen wij graag binnen 4 weken na inschrijving. Voldoe je binnen die tijd niet aan deze voorwaarde, dan schrijven wij je weer uit. 

Vier weken voor het weekend moet de volledige betaling binnen zijn (uiterlijk 13 september).

Het bedrag moet worden overgemaakt naar NL 42 INGB 0004 3282 77 o.v.v. "Strandlengja weekend 2020"

Bij annulering tot 1 september krijg je 100% van de betaling gerestitueerd.  

Bij annulering tussen 1 september en 13 september wordt de aanbetaling niet terugbetaald, maar is er geen verplichting tot restbetaling.  (Je kunt altijd je plek doorverkopen aan iemand anders)

Voor annulering na 15 sept wordt geen restitutie verleend, dit in verband met de verplichtingen die wij na moeten komen bij het hotel.

Alleen bij ernstige ziekte van het paard (koliek e.d.) kunnen wij overwegen om qua annulering een uitzondering te maken. Bij minder ernstige dingen (kreupelheid etc.) waarbij het paard alsnog niet mee kan, ben je van harte welkom om jouw reservering in een wellness weekend te veranderen.Neem, als er iets gebeurt, contact met ons op zodat we dit met je kunnen bespreken!
Mocht je er zeker van willen zijn dat je je geld terug krijgt voor het geval dit soort dingen gebeuren, sluit dan een annuleringsverzekering af.Ogenblik a.u.b. ...