U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Cursus Siggi Mar 2 november

Naam Cursus Siggi Mar 2 november
Locatie Flex Stables, Zwarte Waal
Begindatum 02-11-2019 Einddatum 02-11-2019
Aanvang Einde
Bijzonderheden
Omschrijving

Opzet van de dag

Je krijgt deze dag samen met nog een persoon 2 keer les van Siggi: 's ochtends in de bak en 's middags op de ovaalbaan. De bak is recent vergroot, en de ovaalbaan heeft een nieuwe boden gekregen. We sturen je van tevoren een schema op wanneer je les hebt en wanneer je op stal wordt verwacht. 

Locatie

Voor deze derde training kunnen we weer terecht bij Flex Stables in Zwartewaal. Hier is een töltbaan waarop je les krijgt, en je kunt je paard in een prikweitje kwijt. Dit prikweitje moet je zelf meenemen!

Hoeveel kost het?

De kosten voor de cursus bedragen €100. Dit is inclusief lunch en gebruik van de wei voor jouw pikweitje.
Het maximaal aantal deelnemers is 10. Deze activiteit is 
alléén voor leden!

Wie is Siggi Mar?

Voor diegenen die Siggi niet (goed) kennen: Sigurður Marinusson (Siggi Mar) is professioneel trainer van IJslandse Paarden. Hij is in IJsland opgeleid tot instructeur, en rijdt inmiddels al vele jaren paarden in en geeft les en cursussen. 
Als wedstrijd ruiter behoort Siggi al bijna 30 jaar tot de wereldtop. Al meer dan 10 keer maakte Siggi deel uit van een WK-equipe, zowel voor IJsland als voor Nederland. Het WK 2011 sloot hij met Eilimi von Lindenhof af als Wereld Kampioen in de PP1, een onderdeel waarin hij op eerdere WK's al twee maal zilver in behaalde. In 2013 werd Siggi, nu met de bonte hengst Atli frá Norður-Hvammi, opnieuw Wereld Kampioen. In 2017 was Siggi coach van het Nederlandse team op het WK in Oirschot. 

Voorwaarden

Deelname is alleen gegarandeerd als je het volledige bedrag uiterlijk een week voor de activiteit overgemaakt hebt aan Strandlengja op het volgende rekening nummer: 
NL 42 INGB 0004 3282 77
onder vermelding van "cursus Siggi Mar november"

Als je door omstandigheden van de cursus af moet zien, laat het ons dan weten via info@strandlengja.nl, dan kunnen wij onze wachtlijst raadplegen voor vervanging. Mochten wij zelf geen match kunnen vinden, dan mag je zelf iemand (die ook lid is van Strandlengja) in jouw plaats laten komen.

Er kan geen restitutie worden gegeven als je zelf geen vervanger kunt vinden. 

Is het je niet gelukt om je aan te melden voor deze cursus, neem dan contact met ons op. Dan zetten wij je op de wachtlijst.Ogenblik a.u.b. ...