U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Strandlengja weekend 2019

Naam Strandlengja weekend 2019
Locatie Cantharel in Apeldoorn
Begindatum 04-10-2019 Einddatum 06-10-2019
Aanvang 15:00 Einde 12:00
Bijzonderheden
Omschrijving

Het is weer zover...het Strandlengja weekend! 

Ook in 2019 gaan we weer naar de Cantharel in Apeldoorn. Hier verblijven we in mooie twee persoons hotelkamers (met bad!), en kunnen de paarden in prachtige weitjes verblijven. Bij de stallen kun je je eigen ritten samenstellen met behulp van nummertjes, en binnen een paar honderd meter bevind je je al in het bos. Ook is bij de stallen een plek voor de ruiters om in de buurt van de paarden te relaxen en iets te drinken. Je bent helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt, en kunt zelf groepjes vormen afhankelijk van het soort rit dat je wilt maken. 

De reservering is inclusief ontbijt en diner, en eten voor de paarden. Hooi (en zelfs biks) is aanwezig. Er zijn een aantal kluizen waarin de zadels e.d. gehangen kunnen worden.
Voor de lunch regelen we een 'do-it-yourself' bij de blokhut; er liggen broodjes en beleg klaar in de blokhut voor als je terugkomt en trek hebt!

Op zondag trakteert Strandlengja op lunch in het restaurant van de Cantharel.

Hotel de Cantharel heeft ook een wellness centre waar je standaard gebruik mag maken van de sauna's. Er worden ook andere schoonheidsbehandelingen aangeboden, tegen meerprijs, zoals massages, maar hou er rekening mee dat je die van tevoren moet reserveren! Vorig jaar waren deze arrangementen al snel volgeboekt.

Vorig jaar konden we een jubileumprijs aanbieden voor dit evenement, dat is dit jaar niet het geval. Dit houdt in dat de algemene prijs iets hoger is geworden, en dat je zelf de drankjes die je drinkt bij het avondeten betaalt. Laat dit je echter niet tegenhouden om lekker iets  bij de blokhut te gaan drinken, waarvan de drankjes in de prijs inbegrepen zijn! De drankjes bij maaltijden moet je dan op de kamerrekening zetten en betalen bij vertrek. 

Inschrijfvoorwaarden

De kosten van het weekend zijn €165 zonder paard, en €185 met paard.

De inschrijving is pas definitief als 50% als aanbetaling is ontvangen, deze ontvangen wij graag binnen 4 weken na inschrijving. Voldoe je binnen die tijd niet aan deze voorwaarde, dan schrijven wij je weer uit. 

Vier weken voor het weekend moet de volledige betaling binnen zijn (uiterlijk 13 september).

Het bedrag moet worden overgemaakt naar NL 42 INGB 0004 3282 77 o.v.v. "Strandlengja weekend 2019"

Bij annulering tot 1 juli krijg je 100% van de betaling gerestitueerd.  

Bij annulering tussen 1 juli en 13 september wordt de aanbetaling niet terugbetaald, maar is er geen verplichting tot restbetaling.  (Je kunt altijd je plek doorverkopen aan iemand anders)

Voor annulering na 15 sept wordt geen restitutie verleend, dit in verband met de verplichtingen die wij na moeten komen bij het hotel.

Alleen bij ernstige ziekte van het paard (koliek e.d.) kunnen wij overwegen om qua annulering een uitzondering te maken. Bij minder ernstige dingen (kreupelheid etc.) waarbij het paard alsnog niet mee kan, ben je van harte welkom om jouw reservering in een wellness weekend te veranderen.Neem, als er iets gebeurt, contact met ons op zodat we dit met je kunnen bespreken!
Mocht je er zeker van willen zijn dat je je geld terug krijgt voor het geval dit soort dingen gebeuren, sluit dan een annuleringsverzekering af. Ogenblik a.u.b. ...