U bent hier: Home › Vereniging › Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Wil je lid worden van Strandlengja? Vul dan het formulier hieronder in, en lees ook onze informatie over jouw privacy binnen de vereniging, en andere voorwaarden, onder het inschrijfformulier!

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
*

Herhaal wachtwoord:
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*
*

In verband met de privacywetgeving (AVG) vragen we je ook de toestemmingsverklaring uit te printen, in te vullen en terug te sturen (e-mail of post). Ook als je geen toestemming geeft!

Geregeld plaatst het bestuur foto's op de website, Facebook, de nieuwsbrief of de verenigingspagina in de IJslandse paarden van het NSIJP. Dit mag na 25 mei 2018 niet meer zonder toestemming. Daarom is het noodzakelijk hiervoor jullie toestemming te vragen.

Deze toestemming kun je later altijd weer intrekken door een e-mail te sturen naar

Uiteraard zullen wij jouw persoonsgegevens of de foto's nooit zonder jouw toestemming doorgeven aan een andere organisatie. Het bestuur is echter niet aansprakelijk voor foto's die door leden zelf online geplaatst worden!

Heb je naar aanleiding van het formulier nog vragen, neem dan gerust via contact met het bestuur op.

Het formulier vind je door op deze link te klikken.

Tevens willen wij (nieuwe) leden erop wijzen dat het dragen van een cap verplicht is bij activiteiten van Strandlengja. Tijdens ritten zijn wij verantwoordelijk voor jullie veiligheid, en we willen dat jullie weer veilig thuis komen. Hoewel niet verplicht, wijzen we jullie er ook graag op dat het schoeisel dat je draagt tijdens ritten ook makkelijk uit de beugel moet kunnen glijden, zodat je niet blijft hangen als er iets mis gaat. Lees hier meer over veiligheid bij ritten.

Met vriendelijke groet,

Mascha Vieselman, voorzitter

Strandlengja

 

Let op als je een Gmail adres hebt opgegeven dan zal de Strandlengja mail waarschijnlijk in je SPAM map komen,

Kijk dan ook even in je SPAM map of de bevestigingsmail hierin terecht is gekomen.

Doe dan rechtermuis op het mailtje en geef aan dat het geen spam is, vanaf dat moment zal Gmail onze mail doorlaten.


Ogenblik a.u.b. ...