• Activiteiten


  okt
  01

  Strandlengja weekend Apeldoorn

  Algemeen

  Het Strandlengja Weekend vindt ook in 2021 plaats in Apeldoorn, bij Hotel de Cantharel. In dit mensen én paardenhotel worden we een weekend lang verwend met een prachtige omgeving om in te rijden, en een ontbijt, diner en aangename hotelkamer om bij te komen. De lunch regelen wij! De paarden staan in ruime paddocks met gras en watertoevoer. Voer zoals hooi en zelfs biks is er aanwezig. Zadels kunnen in beveiligde zadelkasten opgeborgen worden bij de stallen. Het weekend kost €195 met paard en €175 zonder. In het gelinkte formulier staat verdere informatie die je later ook per mail krijgt! https://forms.gle/rbzbPRJrqp48Dr9T9

  Deze activiteit duurt van 09:00 t/m 10:30 uur

 • Heb jij een leuke activiteit in gedachten? Geef het aan ons door en wij zetten hem online!

  Wat willen wij weten?

  Wanneer wil je deze activiteit doen, en hoe laat? Denk aan een verzameltijd van ongeveer een half uur. Geef ook aan hoe lang de rit ongeveer duurt!

  Wat ga je doen? Is het een activiteit voor snelle ruiters, beginners, of is het juist geschikt voor gevorderden of de langzamere ruiters? Is er een optie voor beide?

  Waar ga je heen? Naar het strand, het bos, een natuurgebied, een camping? Geef een algemeen beeld van de locatie, maar niet het adres! Het is immers alleen voor leden, en zij krijgen een mail voordat de activiteit van start gaat.

  Wat wil jij weten?

  Heb je verder vragen? Je mag altijd contact met ons opnemen als je iets wilt organiseren maar niet goed weet hoe, of als je ergens anders hulp bij nodig hebt.